keskiviikko 30. joulukuuta 2015

#felixmaustetahnatbuzzaus


Felix-kampanja koki alussa pientä takapakkia kun testattavat tuotteet olivatkin vahingoittuneet jossakin vaiheessa tuotantoa. Muutama viikko odoteltiin ja saimme uudet tuotteet tilalle. Alunperin olin siis testaamassa inkivääri- ja basilika-tahnoja mutta lopulliseen testiin inkiväärin tilalle astui chilitahna. Tykkään mausteisesta ruoasta ja käytän paljon valkosipulia ja tulisiakin mausteita ruuanlaitossa. Meillä ruoka tehdään pääsääntöisesti alusta alkaen itse, jonkin verran käytän pakasteita mm. keitoissa ja lisukkeina mutta yleensä kaikki tehdään itse. Siinä säästää rahaa ja maku on luonnollisempi ja siihen voi itse vaikuttaa. Testattavana ollut basilikatahna oli maultaan lähes tuoreen yrtin kaltainen. Chilin suhteen ehkä hieman petyin, olisin odottanut tulisempaa makua. Vaikka lisäisin koko tuubin ruoan joukkoon ei se silti toisi suurta tulisuutta, mutta toisaalta kaikki eivät tulisesta piittaa ja näin ollen tuote saattaisi sopia lapsillekin paremmin. Meillä taapero ainakin söi ruokaansa valittamatta, eli pari ruokalusikallista kastikkeen joukossa ei tuntunut juuri lainkaan.

#felixmaustetahnatbuzzaus

Valmistin kanakastiketta ohrasuurimoiden ja paistettujen porkkanoiden kera. Kastikkeen maustoin Felixin basilika- ja chilitahnoilla.

Olen Buzzador, testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista annan viralliset raportit toimeksiantajille. Testaaminen on pääsääntöisesti maksutonta - maksulliset kampanjat on erikseen ja niihin kuin muihinkin kampanjoihin osallistuminen on vapaaehtoista. Testaamisesta ei makseta korvausta.
Liittyminen on helppoa ja testaaminenhan on aina hauskaa ja hyödyllistä!

Terkuin,
Suvi the Buzzador




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti