tiistai 9. kesäkuuta 2015

Marabou Homestyle Cookies Soft Inside - Buzzador



Pääsin Buzzadorina testaamaan Maraboun uutuuskeksejä, jotka ovat todella suklaisia, ja niissä on tietysti myös Maraboulle ominainen maku. Suklaata on siis todella runsaasti, jopa 19,5% maitosuklaapalasia. Keksit valmistetaan patentoidulla reseptillä ja siitä syystä keksit maistuvat kuin kotonatehdyiltä. 
Keksit voi nauttia joko suoraan paketista tai ne voi myös varovasti lämmittää mikrossa.
Keksisarjaan kuuluu myös toinen vaihtoehto: Chocolate filling, joissa on maitosuklaatäytettä ja suklaapaloja. Suklaan osuus näissäkin on melkoinen: 15,4%  maitosuklaapaloja ja 26% täytettä, jossa 4,5% maitosuklaata. 

Oma mielipiteeni kekseistä on melko neutraali. Keksien hinta on mielestäni melko korkea, paketissa on vain 7 keksiä ja hintaa paketilla on n. 2,80e. Suklaata on runsaasti mutta se peittää allensa keksin / taikinan maun. Maraboun suklaassa on sille ominainen leveä maku, joka helposti jättää taakseen muut maut. Keksien suutuntuma ja rakenne on hyvä. Ne ovat pehmeähköjä sisältä, tykkään keksien rapean ja pehmeän/sitkeän yhdistelmästä. Keksit ovat varmasti suklaan ja erityisesti Maraboun suklaan ystävien herkkua!



Sun83 / Buzzador
Testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista annan viralliset raportit toimeksiantajille.
Testaamisesta ei makseta korvausta ja se on pääsääntöisesti ilmaista.

#maraboubuzzaus #marabou #buzzador


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti