Viimeisenä maistelussa Soja Chorizo -makkarat. Näissäkin maku aika perinteinen, siis mikä vastaavilla muillakin tuotteilla on. Itse kaipaisin enemmän aitoja makuja kasvisruokavaihtoehtoihin. Esimerkiksi kasvispihvejä, röstiperuna-tyyliin. Tai leivitettyjä kasvispihvejä, joissa porkkanaa, perunaa, yrttejä, jne.
Näissäkin siis tuo rakenne on hyvin lihamainen, jos ei tietäisi mitä syö voisi ulkonäön perusteella luulla, että sisällössä olisi makkaralle tyypillisiä "ylijäämäsattumia".
Hälsans Kök tuotteissa on hyvä maku, suurimmassa osassa valmisteista,
ulkonäkö ja tuoksu muistuttavat lihaa/kanaa.
Edelleenkään en oikein käsitä ajatusta, että miksi kasvisvaihtoehtojen täytyy näyttää lihalta/kanalta. Kasvissyöjällä on varmasti omat syynsä olla syömättä lihaa, joten miksi kasvisruokien pitää näyttää siltä mitä välttelee? Vai onko ideana saada huijattua syöjää - syöttää miehelle salaa "kasviksia" vai että lapsi suostuisi syömään lihan kaltaisia tuotteita.
Enemmän siis kehiin aitoja makuja, puhtaita kunnon raaka-aineita, tuoreita kasviksia, vihanneksia, juureksia ja yrttejä. "Vedellä turvotettu soijarouhe" ei kauheasti houkuttele.
Olen Buzzador, testaan ja arvioin tuotteita, joista lähetän viralliset raportit valmistajille.
Buzzador on pohjoismainen yritys, joka toimii Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.
Liity mukaan tästä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti